HVAD ER ET MADKASTEL?

Kantinen skal være noget, vi taler om. På den gode måde.

Frokosten er et pusterum. Et frikvarter, hvor vi taler, griner, løser det uløselige, lytter, flirter, får tips til weekenden, tanker op og kobler af.

Derfor er kantinen virksomhedens vigtigste rum. Det er her, man tager pulsen på fællesskabet. Har vi det sjovt? Stikker vi af? Eller er vi røvkedelige?

“Vi leger gerne med maden…
…med smags- og synsindtryk. Men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige så stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som innovative og højgastronomiske oplevelser. Mad skal tale til sanserne, og vi kaster al vores kreativitet og energi i den enkelte madoplevelse og det gode værtskab.”
– Rasmus Pors, ejer og partner i Madkastellet.

I kantinen har vi måltidet til fælles. Og her sørger vi for, at hverdagen aldrig bliver hverdag. Vi kunne ikke drømme om at sætte en standard-frokostbuffet på bordet. Du vil opleve en atmosfære som i en moderne restaurant med sunde, portionsanrettede frokostretter fulde af smag og kant – tilberedt fra bunden med kærlighed og originalitet af et topuddannet personale, som ikke er for generte til at smile og se folk i øjnene.

Vi løfter den grønne barre og serverer også et udvalg af komponerede salater, som frister med nye varianter hver dag.

Friskbagt og hjemmegjort brød – med en signatur, der kendetegner jeres smag.

I Madkastellets kantiner arbejder vi på at reducere mængden af kød med 50%, til gengæld er kvaliteten langt bedre.

Vi designer helst rummet sammen med jer – med små virkemidler eller med det tunge skyts.

Virksomhedens serviceløsninger som forplejning, renseriservice, take away-løsninger, webshop med convenience-produkter, intern baristakaffe bar, juicebar, intern restaurant med mødeforplejning, receptionsservice som concierge-funktion, træningscoach, afstresningsområde, mentalcoach og m. fl. er alt sammen bare muligheder.

HARD WORK
SHOULD BE
REWARDED BY
GOOD FOOD

Ken Follett

Og i morgen er vi forberedt på, at nye behov skal dækkes, for forbrugernes og især unges adfærd og krav til os ændres nærmest fra dag til dag. Hvem havde hørt om Greta Thunberg før for meget nyligt i 2019? Just saying.

Derfor er konstant udvikling af kantinen en præmis, når man vil være blandt de bedste.

Med et Madkastel i huset får I med garanti byens bedste mødeforplejning.

I mange år har Madkastellet været nomineret som årets bedste eventcatering-leverandør – og vi har vundet førstepræmien flere gange og senest i 2019. Med vores kokke i køkkenet og tjenere på mødegangene, kan I sagtens invitere gæster.

Opvasken – den tar’ vi også.

Kom til prøvespisning i en kantine og fortæl os hvad I synes.

SELVFØLGELIGHEDER

Hos Madkastellet arbejder vi med økologi (stiler efter min. 60% økologi i råvareprofil), bæredygtighed, bekæmpelse af madspild, dyrevelfærd og affaldssortering. Som noget helt selvfølgeligt i en moderne kantinevirksomhed.

Vi fortæller gerne både længe og grundigt om vores holdninger og arbejde med selvfølgeligheder. Vi tror bare ikke på, at nogen orker at læse lange tekster om det på et website. Vil du vide bare lidt mere nu, kan du klikke her

Appetit på et madkastel?

[gravityform id=1 title=true description=false tabindex=1]

Kan du ikke vente? Så ring 3114 3230

Nationalmuseet, ZOO København og SOHO Kontorhotel har allerede fået et skræddersyet madkastel.

Kontakt Belinda Herbst
Mobil +45 3114 3230

Følg Madkastellet Kantiner
på LinkedIn

KONTAKT os på 3114 3230 | Mail: belinda@madkastellet.dk
Belinda Herbst | Forretningsenhedschef – Forretningsudvikling, salg og markedsføring
MADKASTELLET | Slagtehusgade 11, 2. sal | DK-1715 København V | CVR: 38545388

HVAD

Kantinen skal være noget, vi taler om. På den gode måde.

Frokosten er et pusterum. Et frikvarter, hvor vi taler, griner, løser det uløselige, lytter, flirter, får tips til weekenden, tanker op og kobler af.

Derfor er kantinen virksomhedens vigtigste rum. Det er her, man tager pulsen på fællesskabet. Har vi det sjovt? Stikker vi af? Eller er vi røvkedelige?

“Vi leger gerne med maden…
…med smags- og synsindtryk. Men vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige så stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som innovative og højgastronomiske oplevelser. Mad skal tale til sanserne, og vi kaster al vores kreativitet og energi i den enkelte madoplevelse og det gode værtskab.”
– Rasmus Pors, ejer og partner i Madkastellet.

I kantinen har vi måltidet til fælles. Og her sørger vi for, at hverdagen aldrig bliver hverdag. Vi kunne ikke drømme om at sætte en standard-frokostbuffet på bordet.

I Madkastellets kantiner arbejder vi på at reducere mængden af kød med 50%, til gengæld er kvaliteten langt bedre.

Og i morgen er vi forberedt på, at nye behov skal dækkes, for forbrugernes og især unges adfærd og krav til os ændres nærmest fra dag til dag. Hvem havde hørt om Greta Thunberg før for meget nyligt i 2019? Just saying.

Derfor er konstant udvikling af kantinen en præmis, når man vil være blandt de bedste.

HARD WORK SHOULD BE REWARDED BY GOOD FOOD

Ken Follett

Appetit på et madkastel?

Udfyld og send, så kontakter vi dig

Kan du ikke vente? Så ring 3114 3230

Nationalmuseet, ZOO København og SOHO Kontorhotel har allerede fået et skræddersyet madkastel.

Kontakt Belinda Herbst
Mobil +45 3114 3230

Følg Madkastellet Kantiner på LinkedIn

KONTAKT os på 3114 3230 | Mail: belinda@madkastellet.dk
Belinda Herbst | Forretningsenhedschef – Forretningsudvikling, salg og markedsføring
MADKASTELLET | Slagtehusgade 11, 2. sal | DK-1715 København V | Mail: belinda@madkastellet.dk | CVR: 38545388