“For os har grøntsager altid været det, der definerer måltidet. Vi vil reducere kødforbruget med minimum 50% ved at tilbyde flere super lækre, grønne retter. Det er sund fornuft både for dem, der skal spise det og for vores klode” 

Rasmus Pors stifter og partner i Madkastellet.

HVORFOR

Tiltræk og fasthold de bedste hoveder i jeres branche

Du er mest spiselig, hvis du som virksomhed har en triple-bottom-line – people, profit, planet. Den type firma foretrækker 40% af arbejdsstyrken nemlig at arbejde for. Og tilsætter du en attraktiv pakke, der fremmer work-life-balance, får du nemmere ved at rekruttere de allerdygtigste. De skarpeste forventer nemlig en samlet attraktiv ’pakke’, der, udover faglige og personlige udviklingsmuligheder, fokus på søvn og bevægelse også kan omfatte 12/7-hour service med et ernæringsmæssigt og velsmagende måltidssortiment.

Bæredygtighed – vi kan ikke gøre det alene

Madkastellet arbejder aktivt med FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling (3, 11, 12 og 15). Det gør vi internt, det gør vi i samarbejdet med vores leverandører, og det gør vi i partnerskab med vores kunder. Vi indgår i strategiske netværk, bl.a. som partner/medlem i CSR.dk, ReFood, ToGoodToGo, StopMadspild, Gladfonden, Maritime Nyttehaver, Professionshøjskolen ABSALON m.fl.

Madkastellet har et erklæret mål om, at kantinerne hos alle vores kunder skal opnå det Økologiske Spisemærke i sølv, hvor 60-90% af alle råvarer er økologiske.

Vi er drevet af sund fornuft og spilder ikke noget eller nogen. Vi tager ansvar for kloden, miljøet og bundlinjen i indkøb, drift og håndteringen af mad og materialer med afsæt i FN’s verdensmål.

Sundere frokost med stor vægt på de grønne retter

Vi arbejder innovativt med råvarer for at lege med smag, karakter og udtryk og servere flere super lækre, grønne retter og mindre, men langt bedre kød.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som højgastronomiske oplevelser.

Vores mættende og sunde måltider, grab-and-go, gode snacks og convenience food gavner produktiviteten, højner medarbejdertrivslen- og sundhed.

Vi synes maden smager bedst, når den er lokal og i sæson. Vi udvider konstant netværket af lokale leverandører og producenter. Og så har Madkastellet eget landbrug ved Kalundborg.

Vi er transparente i vores tilgang til bæredygtighed, vi både lytter og lærer fra os, og vi arbejder aktivt med at inkludere mennesker på kanten af arbejdsmarkedet – på tværs af brancher, etnicitet og uddannelse.

Bæredygtighedsagendaen er også aktuel hos alle vores kunder. Skal vi lykkes med at nå FN’s bæredygtighedsmål, så må vi samarbejde og tage det seje træk. Vi er bestemt ikke i mål på alle bæredygtighedsparametre, men vi arbejder hårdt hver eneste dag på at blive dygtigere og mere vidende.

 

OVERENSKOMSTMÆSSIGE FORHOLD FOR ALLE ANSATTE I MADKASTELLET KANTINER

Madkastellet Kantiner er medlem af DI og Servicebranchens Arbejdsgiverforening (SBA), som udarbejder Servicenormen for kvalitet og etik – kundens garanti for, at tingene bliver gjort ordentligt.

Appetit på et Madkastel?

Udfyld og send, så kontakter vi dig

Kan du ikke vente? Så ring 3114 3230

Nationalmuseet, ZOO København og SOHO Kontorhotel har allerede fået et skræddersyet madkastel.

"Vi elsker Madkastellet, og alt det I kan og gør sammen med os i ZOO, skønt ZOO-familen er blevet større og vi nu er sammen er et hold. Jeg glæder mig til et enestående samarbejde"

 

– Jørgen Nielsen, adm. direktør, Zoologisk Have

Kontakt Madkastellet Kantiner, t. 3114 3230

Følg Madkastellet Kantiner
på LinkedIn

KONTAKT os på 3114 3230 | Mail: belinda@madkastellet.dk
Belinda Herbst | Forretningsenhedschef – Forretningsudvikling, salg og markedsføring
MADKASTELLET | Slagtehusgade 11, 2. sal | DK-1715 København V | CVR: 38545388
Foto med GLAD-studerende venligst udlånt af GLAD-fonden

HVORFOR

“For os har grøntsager altid været det, der definerer måltidet. Vi vil reducere kødforbruget med minimum 50% ved at tilbyde flere super lækre, grønne retter. Det er sund fornuft både for dem, der skal spise det og for vores klode” 

Rasmus Pors stifter og partner i Madkastellet.

Sundere frokost med stor vægt på de grønne retter

Vi arbejder innovativt med råvarer for at lege med smag, karakter og udtryk og servere super lækre, grønne retter og mindre, men langt bedre kød.

Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og finder lige stor glæde ved at kreere traditionelle, jordbundne retter som højgastronomiske oplevelser.

Vores mættende og sunde måltider, grab-and-go, gode snacks og convenience food gavner produktiviteten, højner medarbejdertrivslen- og sundhed.

Madkastellet har et erklæret mål om, at kantinerne hos alle vores kunder skal opnå det Økologiske Spisemærke i sølv, hvor 60-90% af alle råvarer er økologiske.

Vi er drevet af sund fornuft og spilder ikke noget eller nogen. Vi tager ansvar for kloden, miljøet og bundlinjen i indkøb, drift og håndteringen af mad og materialer med afsæt i FN’s verdensmål.

Appetit på et Madkastel?

Udfyld og send, så kontakter vi dig

Kan du ikke vente? Så ring 3114 3230

Nationalmuseet, ZOO København og SOHO Kontorhotel har allerede fået et skræddersyet madkastel.

Kontakt Madkastellet Kantiner, t. 3114 3230

Følg Madkastellet Kantiner på LinkedIn

KONTAKT os på 3114 3230 | Mail: belinda@madkastellet.dk
Belinda Herbst | Forretningsenhedschef – Forretningsudvikling, salg og markedsføring
MADKASTELLET | Slagtehusgade 11, 2. sal | DK-1715 København V | CVR: 38545388